Ce a făcut-o pe Iulia Vântur să renunţe la viaţa din România. Fosta prezentatoare TV a recunoscut abia acum

16 05. 2024, 09:00

În urmă cu 7 ani Iulia Vântur a luat decizia de a se muta alături de iubitul ei Salman Khan în India și a renunțat la tot ceea ce avea în România. Recent, în cadrul unui interviu recent, vedeta a decis să vorbească despre această hotărâre. Iată ce a declarat.

Iulia Vântur: „Inima a ales”

Vedeta a lăsat cariera de succes pe care o avea la momentul respectiv în urmă, familia, prietenii și a ascultat vocea inimii. Ea spune că s-a maturizat foarte mult odată cu această mutare și că a devenit femeie în adevăratul sens al cuvântului.

Fosta prezentatoare TV susține că mutarea ei în India a fost o decizie foarte bună și nu regretă că a făcut acest pas.

„Inima mea a ales. Nu te pui cu inima mea, ea merge și până la capătul lumii, dacă așa simte. Mintea a avut obiecții, a încercat să mă oprească. Eram în spațiul meu foarte confortabil, acasă, în România. Aveam părinții, prietenii, lumea mea, viața mea, de care eram foarte mulțumită, o carieră de succes.

Dar viața mi-a adus această opțiune și mi-am urmat sufletul, mi-am urmat vocea interioară. Probabil că aș fi regretat toată viața dacă n-aș fi încercat măcar. Am încercat, am crezut în alegerile sufletului meu și iată-mă, după mai bine de 7 ani… sunt tot în India. Și cred că am făcut cea mai bună alegere pentru evoluția mea personală, care s-a extins apoi și în cea profesională. Mă bucur că am avut curaj. Am trăit experiențe unice, am învățat multe despre mine, despre viață, am cunoscut oameni remarcabili, oameni diferiți, cu mentalitate diferită”, a spus Iulia Vântur.

Iulia Vântur, detalii despre relaţia cu Salman Khan

Blondina a reuşit să îşi construiască o carieră de succes în ţara iubitului său, însă atunci când a venit vorba despre viaţa sentimentală a preferat să nu ofere prea multe detalii.

Lucrurile s-au schimbat recent când, fosta prezentatoare din România a dorit să pună capăt tuturor speculaţiilor care au apărut de-a lungul timpului despre relaţia cu actorul indian.

”Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă. Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte, și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare.

Eu consider că relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, trebuie trăite în interiorul casei tale. Poate m-am maturizat și eu, consider că nu trebuie să expunem asta public. Am luat o decizie și îmi doresc să fie respectată, nu înțeleg de ce mai vorbim după ani de zile despre acest subiect”, a explicat Iulia Vântur, în emisiunea moderată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici.

 

Sursă foto: social media